Onze producten | Aboki
16637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16637,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Onze producten

Een animatie is een veelgebruikte tool voor marketingcampagnes of interne communicatie. Een goed beeld is helder, sterk en kan in korte tijd grote hoeveelheden informatie overbrengen. Het filmpje kan ook simpelweg een gevoel overbrengen of droge informatie omzetten tot iets prikkelends. Een professionele animatie kan het verschil maken in een tijd waarin beeld ons denken domineert.

Daar kunt u als klant van Aboki sturend mee omgaan. Door onze studio in te zetten gebruikt u prikkels en overredingskracht om uw doel te bereiken. Een animatie van Aboki is nét iets mooier, net iets spannender, net iets verrassender. Dat helpt uw klanten over de streep of kan een potentiële investeerder nieuwsgierig maken.

Uw type animatie is afhankelijk van wat u wenst te bereiken. U kiest het middel dat het beste bij u past. Wilt u een promovideo, een uitleganimatie, interactieve video of 3D animatie? Een promotievideo is een geschikte marketingtool, een uitleganimatie wordt veel voor interne communicatie gebruikt. Een interactieve video of 3D animatie kan voor beide doeleinden worden ingezet.

UITLEG ANIMATIE / EXPLANIMATION

Deze vorm van animatie kan een complex product op een simpele manier uitleggen. Een ingewikkeld concept? Beeld spreekt al snel vanzelf. Bij Aboki gebruiken we een combinatie van 2D en 3D animatie. 2D kan uw verhaal verbeelden op een speelse of zakelijke manier, 3D kan het laten ontploffen. Het plafond van mogelijkheden is bij ons zoveel hoger. U kunt eenvoudigweg uw wensen aangeven, wij maken er een sprankelende combinatie van.

INTERACTIEVE VIDEO

Dit soort video’s zijn perfect voor op beurzen of presentaties. De hoogste kwaliteit beelden die u met de touch screen kunt besturen. Door te duwen op symbolen of voorwerpen op het scherm navigeert u door de video’s of presentatie. Praktisch als een website, voelt als een film. Een simpele druk op het scherm brengt u naar een ander onderwerp of terug naar het begin. Dat betekent dat u niet meer hoeft te wachten met uw verhaal tot de video opnieuw begint. De video’s draaien vlekkeloos op Windows 10 Touchscreen en op een iPad.

VOOR ELK VRAAGSTUK
BUSINESS 2 CONSUMER

Een animatiefilmpje is het instrument om uw klanten aan te spreken. Het maakt uw zaak leuker, duidelijker, levendiger. U kunt animatie gebruiken om uw product te lanceren of om de werking van een proces te laten zien. Door de impliciete en expliciete zeggingskracht van het beeld in een animatie weet uw klant meteen met wie hij te maken heeft. Dat kan nieuwe klanten opleveren, een proces stroomlijnen en/of het scheelt een hoop vragen bij de helpdesk!

BUSINESS 2 BUSINESS

Uw heldere strategie kan meer sales genereren. Animatie helpt daarbij. Met Aboki kunt u snel duidelijk maken waarom u op de wereld bent. En andere bedrijven makkelijk bereiken. Ook al is uw product nog zo gedetailleerd of uw proces nog zo ingewikkeld. Een animatie neemt u werk uit handen.

INTERNE COMMUNICATIE

Een filmpje kan helpen een lastig of ingewikkeld vraagstuk te verduidelijken. U kunt zaken gestroomlijnder laten verlopen en een complexe boodschap inzichtelijk maken voor uw personeel. Bovendien geeft u het geheel een gevoel mee, een toon en een gezicht, en dat helpt bij het vormen van een gezamenlijke identiteit.

EXTERNE COMMUNICATIE

Aboki zorgt voor de broodnodige verbeelding om een boodschap over te brengen. Een goed beeld spreekt direct aan én blijft hangen. Van uw werkproces, imago en impact blijft het meeste over als u het juiste beeld gebruikt voor de juiste doelgroep. Aboki kan u daarbij helpen.

ER IS MEER - EN COMBINATIES ZIJN MOGELIJK (click)
Title sequence / Leader

Elke film- of tv-programma begint met een audiovisuele intro die de kijker helemaal meeneemt in de sfeer van het verhaal.

Videopresentatie

Powerpoint is achterhaald. Wij zetten uw hele boodschap om in bewegende beelden.

Globe animatie

Iedereen heeft hem wel eens nodig. Een 3D wereldbol animatie met landen, grenzen, steden, pijlen tussen steden, etc...

Cinemagraph

Op het eerste gezicht is dit een foto op een website, maar dan zie je toch een detail bewegen!

Viral Video

Dit is een kort filmpje, zo grappig of bizar dat mensen het heel veel gaan delen op social media.

Geanimeerde infographics

Educatieve 2D illustraties, komen tot leven.

Video Ad

Commercial, TVC, preroll, postroll. Dit is een video die in 30 seconden een product of dienst aanprijst, online of op TV.

3D Architectuur visualisatie

Zet het ontwerp van een architect om in realistische en sfeervolle beelden.

Music video / clip

Een verassende music video in state-of-the-art design.

2D/3D Karakter animatie

We brengen karakters tot leven - realistisch of cartoon - 2D of 3D.

Trailer

Een 30 seconden durende montage van fragmenten uit een film of game.

Case video

Een videopresentatie waarin een reclamecampagne wordt getoond vanuit al haar kanten: alle fasen en behaalde resultaten.

3D Product visualisatie

Product bedacht/ontworpen? Wij visualiseren het realistisch en in werking.

Special Effects/VFX

Fouten corrigeren in film, ontbrekende objecten toevoegen in film en zo veel meer...

Logo animatie

Een plat logo brengen we tot leven, een verrassende transformatie met geluid.

360° VR animatie

Een 3D animatie speciaal gemaakt om te bekijken door VR bril of Google 360° video, zodat alles om je heen gebeurt en je alle kanten op kunt kijken.

Promo video

Een indrukwekkende animatie/video die een product of bedrijf promoot.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Bent u geïnteresseerd in een animatie, maar weet u niet precies welke vorm het beste bij u past? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar uw wensen, de mogelijkheden en het passende product.