Onze klanten | Aboki
16601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16601,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Onze klanten

Aboki is gespecialiseerd in animatie voor klanten uit de technologische wereld, de wetenschap en de financiële sector. Ook doen we graag educatiefilmpjes en projecten voor non-profitorganisaties.
Maar er is natuurlijk meer. We zijn nieuwsgierig naar uw product en uw werkgebied.
Denkt u dat Aboki bij u past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

TECHNOLOGIE

Aboki heeft affiniteit met de technologische wereld. Perfecte visualisatie laat zien waarom uw product belangrijk is. Bovendien kunnen we alle technologische details eenvoudig uitleggen. Door onze ervaring in de branche zijn we thuis in de terminologie en denken we met u mee.

Wij dragen zorg voor uw animatie, van begin tot eind. U hoeft zich niet druk te maken over tekst, creatieve input of planning. Bij Aboki werken we alle stappen door, tot u een kant en klaar eindproduct in handen hebt.

WETENSCHAP

Met een animatie kunnen we elk ingewikkeld concept eenvoudig uitleggen. Door een 3D animatie visualiseer je een concept, hoe abstract het ook is, zodat het voor de kijker vanzelfsprekend wordt. Dat vanzelfsprekende maken we vervolgens aantrekkelijk, spannend en leuk. Het onzichtbare en zelfs het microscopische kunnen wij zichtbaar maken. We doen dat met aandacht en begrip. Met een Aboki animatie kunt u zich richten op uw onderzoek, wij buigen ons over het helder vertalen van uw ideeën.

FINANCE

Met een sterke visualisatie onderscheidt u zich van uw concurrent. Een Aboki product is mooier, heeft meer stijl, is spannend. Of juist degelijk en betrouwbaar. U geeft uzelf een identiteit door uw klant in beeld aan te spreken. Binnen uw huisstijl zoekt Aboki naar een effectieve vertolking van uw boodschap. Hiermee kunt u krachtig en helder uitdragen wie u bent en wat u te vertellen hebt.

Uw product of proces leggen we simpel uit aan een groot publiek, en dat maken we zo leuk of serieus als u dat wenst. Zelfs de meest droge uitleg kan Aboki omzetten in een spannend filmpje. Laat ons u helpen bij het bepalen van een strategie, zodat het u minder tijd kost en toch meer oplevert.

GOEDE DOELEN / NON-PROFIT

Met een animatie kunt u informatie geven op een manier die bij u past. Via een sympathieke uitleganimatie kunt u gemakkelijk een breed publiek bereiken. Alle directe en indirecte informatie zitten compact in een filmpje. We leveren een gebruiksklaar product voor Youtube, Facebook en andere social media, of zetten samen met u een micro host-website op. Wij kunnen u helpen de juiste strategie te ontwikkelen, en dat doen we graag voor een vriendenprijs.

EDUCATIE / ONDERWIJS

In korte tijd en op speelse wijze informatie overbrengen. Daarvoor zijn animaties perfect. Afhankelijk van uw boodschap en uw doelgroep kiezen we uw vorm. Een jong publiek heeft bijvoorbeeld een korte aandachtsspanne. In 3D heeft u ieders aandacht snel gevangen, en door bewegend beeld is uw boodschap in een oogwenk duidelijk. Het kan zo gek of gecompliceerd zijn als u wilt, met onze animaties bereikt u het aangewezen publiek, hoe groot of klein, hoe breed of specifiek dat ook moge zijn.

RECLAME / MARKETING

U zoekt een animatiestudio die in korte tijd uw concept of grafisch ontwerp in bewegend beeld kan omzetten. Dat doen we graag bij Aboki. Bij reclame en marketing voelen wij ons thuis. We zouden bijna zeggen: hier draaien we onze hand niet voor om. Toch is dat niet waar we voor staan. Juist in deze branche zoeken we altijd nieuwe uitdagingen, betere effecten en de beste afwerking. De gekste of onmogelijkste ideeën kunnen wij realiseren. Binnen de verschillende stappen is er ruimte voor feedback. We zijn flexibel, want we weten dat er in een creatief proces vaak omwentelingen plaatsvinden. Toch leveren we product op tijd af.

DE KLANTEN EN MERKEN DIE U VOORGINGEN
    Sorry, geen berichten gevonden voor opgegeven criteria
EEN ABOKI ANIMATIE GAAT VERDER

Met ons audiovisuele design kunnen we iedere boodschap effectief en krachtig overbrengen. Daarvoor ontwikkelen we samen met u een plan. Uw wensen kunnen wij op verschillende manieren zichtbaar maken.